Over Roelof Meijer

Home/Over Roelof Meijer

Even voorstellen:  mijn naam is Roelof Meijer, geboren in 1957 in Nieuw-Roden.
Ik heb mijn hele leven in Roden gewoond en ken dus de omgeving en de mentaliteit van de mensen hier goed.
Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier werkzaam als motor- en autorijinstructeur, wat geresulteerd heeft in goede resultaten.
Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben is het plan ontstaan om op eigen benen verder te gaan en mijn eigen lesmethodieken verder uit te werken.
Ik ben een KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur, dus u krijgt gegarandeerd les van iemand die al het mogelijke heeft geleerd op het gebied van motorrijinstructie. Ook wordt er door de KNMV jaarlijks een verplichte bijscholing gegeven zodat alles op niveau blijft.

Bij Fun on Wheels bestaat ook de mogelijkheid om in het Engels of Duits lessen te nemen !

Omdat ik als instructeur zelf ook heel veel plezier beleef aan het motorrijden (ook prive), vind ik het ook leuk om de leerlingen weer eens terug te zien en dan gezamelijk op pad te gaan met de motor.

Af en toe wordt wordt iedere leerling die via Fun on Wheels het rijbewijs gehaald heeft, uitgenodigd om deel te nemen aan een leuke toertocht. Voor een klein bedrag ben je dan de hele dag op pad met regelmatige stops voor een hapje en een drankje.

Tijdens deze tocht wordt een geldinzameling gehouden voor een goed doel.