Motorrijvaardigheids Training

Home/Over Roelof Meijer/Motorrijvaardigheids Training

Echte motorkenners weten het al jaren: met alleen het A-rijbewijs ben je er nog niet. Er komt veel meer bij kijken voordat je jezelf een ervaren motorrijder kunt noemen.

De Motorrijvaardigheid Training wordt door een rijinstructeur  gegeven die hiervoor een extra opleiding heeft gevolgd. Het bijzondere is dat deze cursus veelal bij een rijschool in je eigen omgeving gevolgd kan worden.

Oefeningen

Het ochtendprgramma staat in het teken van gevorderde voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. Verder komen onderwerpen als noodstop, uitwijken en keren in een beperkte ruimte aan bod.

Het middagprgramma richt zich op de openbare weg, waar diezelfde kijktechniek als in het ochtendprgramma weer onder de lope wordt genomen. Kijken en waarnemen is één van de meest belangrijke basisvaardigheden met betrekking tot veilig motorrijden.

De instructeur observeert hoe je anticipeert en of de goede positie op de weg wordt ingenomen. Hij nkijkt ook of de snelheid voor de bocht goed wordt aangepast en op de juiste manier wordt benaderd en ingestuurd.

Deelname

De eendaagse cursus is een stevige training. Gezien het regionale karakter van deze training kunnen we deze organiseren op het moment dat je met drie personen inschrijft.

Prijzen

€ 135,- p.p.

Als je 3 mensen tegelijk aanmeldt €125,-

Annuleringsverzekering niet mogelijk, afzeggen in overleg met de rijschool

Duopassagier niet mogelijk

Cursus is inclusief lunch.

Inschrijven

De volgende gegevens van je zelf en evt. 2 andere cursisten opsturen naar info@funonwheels.eu

Dhr/mevrouw

Achternaam

Voorletters

Roepnaam

Geboortedatum

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Mobiel

E-mail

Motormerk

Type motor

Kenteken

Bouwjaar